Området Drottningmarken är ett härligt bostadsområde i Vadstena. På Drottningmarken bor du granne med den vackra östgötaslätten, du har även härlig utsikt över slottet och innerstaden. Här har du nära till naturen och friluftsliv, såsom golfbana, simhall och motionsspår. Även mataffär och centrum ligger på tryggt gång- eller cykelavstånd.

Göta Förvaltning bygger radhuslägenheter på Drottningmarken i två etapper under 2017-2018. Lägenheterna i etapp 1 är i ett plan, på tre rum och kök med en boyta på 76,5 kvm. Under 2018 påbörjas etapp 2 och där kommer även lägenheter med fyra rum och kök att erbjudas. Lägenheterna har en hög utrustningsstandard. Med det kan nämnas golvvärme i hela lägenheten, diskmaskin, badrum med kakel/klinker, tvättmaskin och torktumlare. På golven ligger fin ekparkett i vardagsrum, sovrum och kontor/gästrum. I köket ligger en linoliummatta.

I den välkomnande entrén möts ni av Borghamns kalksten på golvet. Även fönsterbänkarna är av lokal Borghamnskalksten. Vi satsar på exklusiva golvsocklar vilket bidrar till ett härligt intryck i lägenheten. Vi har en generös takhöjd på 2,6m. Innertaken spacklar vi släta och fina. Alla dessa exklusiva materialval gör vi för att våra hyresgäster ska trivas hos oss.

I lägenheten finns gott om förvaringsutrymme, en klädkammare och hela 6st garderober. Husen muras upp i sten vilket gör att de får ett gediget och härligt intryck både in- och utvändigt. Till respektive lägenhet finns två stenlagda uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. Alla får även en liten gräsmatta på baksidan. Mellan resp. uteplats har hyresgästen tillgång till sitt egna kallförråd.

Hyresgästen ansvara själva för skötsel av deras trädgård, gräsklippning och snöröjning. I hyran ingår vatten/avlopp, sophämtning, värme. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang och ev. eget Internet/TV-abonnemang. Fiber finns indraget till lägenheten med uttag i vardagsrum, sovrum och gästrum/kontor.

Vid intresse, kontakta Charlotte Johansson, 0142-13660, info@gotaforvaltning.se.

Anmäl ditt intresse

Etapp 1

Hus 1

Hus 2

Hus 3

Hus 4